CD persen Haelen

De CD Perserij in Haelen is een specialist op het gebied van digitale media Voor het dupliceren of vervaardigen van uw cd of dvd bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

cd productie

Voor u een CD gaat laten persen laat u dan altijd op een juiste wijze adviseren door een deskundige. Wij kunnen u dan ook op de juiste manier begeleiden bij de allerbeste keuze als het om verpakking en drukwerk gaat.

Bij de CD perserij kunt u uw CD laten vervaardigen in zowel kleine als grote oplage.

Wij vervaardigen niet louter audio maar ook data zoals een catalogus, gebuiksaanwijzing of bijvoorbeeld een softwareprogramma. En dat allemaal in een kleine of grote oplage inclusief verpakking en cd drukwerk.

Omdat er ook in zeer grote hoeveelheden geperst wordt kan de prijs laag worden gehouden. Bij kleine oplages is het voordeliger om te kiezen voor cd duplicatie (branden van cd of dvd).

Lees hier over onze cd acties!

CD persen Haelen

De CD Perserij in Limburg is een expert op het gebied van digitale media bij ons dan ook aan het juiste adres.

cd productie

Alvorens u een CD wil laten persen laat u dan altijd op de juiste manier adviseren door een expert. Wij kunnen u op de juiste manier begeleiden bij de beste keuze als het om verpakking en drukwerk gaat.

Bij de CD perserij kunt u uw CD laten dupliceren in zowel kleine als grote oplage.

Wij repliceren niet uitsluitend audio maar ook data zoals een catalogus, gebuiksaanwijzing of bijvoorbeeld een softwareprogramma. En dat allemaal in een kleine of grote oplage incluis verpakking en cd drukwerk.

Omdat er in bijzonder grote hoeveelheden geperst wordt kunnen de kosten laag worden gehouden. Bij de kleinere oplges is het beter en voordeliger te kiezen voor cd duplicatie wat het branden van cdrs inhoudt.

CD acties hier!