Archive

Category Archives for "Blog"

CD Perserij – 20 jaar ervaring in CD Persen

De CD Perserij in Nederland is een specialist als het gaat om digitale media Voor het dupliceren of vervaardigen van uw cd of dvd bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

Voor u een CD laat persen laat u dan altijd op de juiste manier adviseren door een expert. Wij kunnen u dan ook op een perfecte manier begeleiden bij de beste keuze als het om verpakking en drukwerk gaat.

CD Perserij - 20 jaar ervaring in CD Persen Lees verder ...

CD Dupliceren zonder Stemra?

CD Dupliceren zonder te betalen voor mechanische rechten? Buma is de organisatie die geld gaat ophalen bij organisaties die songs openbaar maken. Dus als je liedje op de radio wordt gedraaid of live wordt gespeeld zijn dit voorbeelden van openbaarmaking en moet er gedokt worden.

CD Dupliceren zonder Stemra en wanneer?

Stemra begint pas te lonen als veel platen verkoopt via reguliere verkoopkanalen (CD winkel, iTunes, Spotify). Door je niet in te schrijven bij Stemra, heb je geen recht op die inkomsten, maar hoef je ook niet de kosten te dragen. Het mooie is: je kan je altijd achteraf inschrijven bij Stemra.

Dus begint een plaat enorm te lopen, dan schrijf je je in. Goed, je hebt geen recht op de reeds verkochte platen en diens afdracht. Maar vanaf dat moment gaat de teller wel lopen bij elke verkochte track / plaat. Lees verder ...